Verzend informatie

Verzend informatie

Benieuwd naar hoe wij de bestelde planten verzenden en de vervoerder(s) waarmee we samenwerken? Hier zijn enkele veelgestelde vragen over ons verzendproces. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail!

Hoe worden de planten verzonden?

Bij Haagdirect.nl hechten we veel waarde aan het gemak van bezorging. Het overgrote  deel van onze Bamboe wordt toevertrouwd aan ons bezorgbedrijf Transmission. . Deze is zeer ervaren in het vervoeren van kleine tot uitzonderlijk grote planten. Kleine planten verpakken wij in dozen en de grotere exemplaren worden op pallets vervoerd. Regionale bestellingen vervoeren we ook vaak zelf. Regel je liever met eigen vervoer het transport dan kan dat ook. Neem hierover voordat u de order definitief maakt even contact met ons op. Bij afhalen krijgt u nog eens 10% korting op uw bestelling.

Hoeveel kost bezorgen?

Bezorgen in Nederland en België is gratis. Heeft u de mogelijkheid om zelf af te halen op onze kwekerij in Nederweert dan bieden we nog eens 10% korting aan op de totaal prijs. Hiervoor dient u wel even contact met ons op te nemen alvorens u de bestelling plaatst.

  • Nederland: GRATIS
  • België: GRATIS
Bieden jullie gratis verzenden?

We bieden gratis verzenden voor alle bestellingen in Nederland en België.

  • Nederland: GRATIS VERZENDEN
  • België: GRATIS VERZENDEN
Zijn jullie actief in heel Europa?

Ja, we leveren haagplanten aan alle landen in de Europese Unie.