Garantie informatie

Garantie informatie

Benieuwd naar onze garanties op planten en aankopen. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over onze garanties. Staat uw vraag er niet bij of is iets onduidelijk? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail!

Welke garanties bieden jullie?

We bieden de volgende garanties:

  • Groeigarantie
  • Kwaliteitsgarantie

Groeigarantie:
De groeigarantie houdt in dat wij garanderen dat uw aangekochte (haag) planten na verloop van tijd mooi zullen groeien tot volwaardige haagplanten.

Kwaliteitsgarantie:
De kwaliteitsgarantie houdt in dat u mag rekenen op het in ontvangst nemen van mooie  gezonde planten, direct uit onze eigen kwekerij!

Wat te doen wanneer de plant(en) niet naar verwachting groeit?

Indien een plant na verloop van tijd niet naar verwachting groeit, adviseren wij u om snel contact met ons op te nemen. Stuur ons een e-mail met uw ordernummer en foto’s van de plant. Op die manier kunnen wij mogelijk advies geven over de verzorging. Als de achteruitgang te wijten is aan de kwaliteit van de plant, zullen wij vanzelfsprekend voor een passende oplossing zorgen. Mocht de plant binnen een kort tijdsbestek zijn verwelkt, kunnen we helaas geen volledige garantie bieden, omdat de verzorging niet te controleren is. Echter, in geval van een snel verlies van de plant, kan een korting op uw volgende bestelling worden verleend. Het kan soms verstandig zijn om voor een andere plant te kiezen. Wij hanteren een tijdsbestek van minder dan 3 maanden als een ‘korte periode’. Voor al onze aangekochte artikelen geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product moet voldoen aan wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten. Bovendien bieden we bij alle producten een aanvullende groeigarantie, die de wettelijke garantie niet tenietdoet.