Over ons

Welkom bij HaagDirect.nl

Wij zijn bamboe kwekerij HaagDirect.nl, we hebben maar één enkele missie, om
superieure bamboe planten te leveren waarop u kunt rekenen, direct aan uw voordeur.

Bamboehaag planten

Onze focus is het kweken en leveren van hoge kwaliteit bamboehaag planten.

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop! Wij zijn HaagDirect.nl en we zijn de nummer 1 online bamboe kwekerij van Nederland. Na 20 jaar hovenierswerk en 10 jaar planten kweken, zijn we in 2018 begonnen met het telen en verkopen van bamboe planten in onze achtertuin, en dat doen we nog steeds, alleen nu is onze achtertuin inmiddels enkele hectare groot Ons concept is simpel, we produceren enkel niet-woekerende, winterharde en snel groeiende bamboe planten van de fargesia soort. Dit doen we voor zowel consumenten als groot zakelijke partners, maar ook hoveniers, tuinontwerpers of stratenmakers. Natuurlijk hopen we ook jou blij te maken met onze verantwoord geteelde, en misschien nog wel belangrijker, prijs-kwaliteit gunstig geprijsde bamboe planten voor een erf afscheiding, privacy scherm of natuurlijk een prachtige haag (Gewoon in pot is natuurlijk ook een optie!)

bamboehaag-planten

Met trots geproduceerd
in Zuid-Limburg.

diverse-soorten-bamboe

Niet-woekerende bamboe

Alle bamboe planten van HaagDirect.nl zijn klontvormende niet-woekerende bamboe soorten. Deze zijn dus niet invasief en kunt u zonder zorgen in de tuin planten.
niet-woekerend-bamboe

Diverse soorten bamboe

We bieden diverse soorten fargesia bamboe planten. Van bossig tot rechtopgaand en met groene halmen of rode halmen.
winterharde-bamboe

Winterharde bamboe

Alle bamboehaag planten uit onze kwekerij zijn winterhard tot wel -25 graden celcius. Bovendien blijven de bladeren het hele jaar door groen.

Wat onderscheidt ons?

We zijn zo dicht mogelijk bij de klant en we pakken het kweken van bamboe verantwoord aan. Onze planten zijn afkomstig uit onze eigen kwekerij in het zuiden van Nederland, Nederweert en worden verzorgd door onze eigen plantenexperts en rechtstreeks naar uw tuin verzonden. Dit betekent dat u rechtstreeks bij de bron winkelt en gegarandeerd (ja, wij bieden een kwaliteit en groeigarantie!) verse, gezonde groene bamboe planten. Vergeet geïmporteerde bamboe planten, bij ons krijgt u de meest verse selectie bamboe haagplanten, allemaal vanuit het comfort van uw huis of bedrijf.

Ons team

expertise-advies-medewerker

Roland Otten

Eigenaar
Expertise in bamboe planten kweken, tuinaanleg en plant verzorging.

06 53 17 50 36
marketing-verkoop-medewerker

Jan Smeets

Marketing & Verkoop
Expert advies en hulp met aankopen. Jan staat dagelijks klaar om u te woord te staan.

06 50 42 44 59
info@haagdirect.nl